top of page
1.png

A Water Lotus Pillow egy egyedileg gondosan megtervezett, kényelmes, biztonságos alátámasztást nyújtó formatervezett párna, amely a vízben való lebegés során biztonságot nyújt, a mély nyugalom átéléséhez.
A párnával való munkát támogatja a water lotus technika, és az a mögött álló, nagyon egyszerű, erős, hatásos koncepció, amely a meleg vizes aktivitási lehetőségek széles tárházát gazdagítja.  Egyének, párok vagy csoportok esetében is egyedi élményt nyújtó lehetőség.
A párna és a technika, érdeklődésre tarthat számot a thermál fürdőkben, meleg vizes medencékkel rendelkező szolgáltatóknál, mint új kínálat, kezelés, vezetett relaxációs foglalkozás a meleg vízben, akár új terápiás lehetőség egy adott szakember kezében. Az a vendég, aki azért jön, hogy élvezze a víz minőségét és megtapasztalja a mozgást az érintéseket és a gyógyulást a meleg vízben, most új, nem mindennapi módon élheti át elmerülve a varázslatos csendben, áramlásban és nyugalomban az oldódást.

Nemcsak szakembereknek nyújt új lehetőséget, de vannak olyan csoportjaink is, ahol előképzettség nélkül megismerheted és élvezheted a víz varázsát.
Gyógytornászok, masszőrök, jógaoktatók, mozgással és masszázzsal foglalkozó szakemberek, természetgyógyászok számára, kreativitást biztosító új, lehetőségeket nyújt.

Élményteli, felfedező útra várunk a budapesti termálvízekbe, valamint szerte az országban és a határokon túl is, amelynek során megtapasztalhatod, mi a WLP, mit tartogat számodra és milyen világ nyílik ki a WLP során!

20220504_174644.jpg

WLP school

Szeretettel hívunk és várunk a szakmai napunkra, legyél gyógytornász, 

masszőr vagy  fizioterápiás asszisztens.

 

Szárazföldön végzed a kezeléseket?

Szeretnéd felfedezni, milyen a vízben? 

Ha nem vízben dolgozol, itt a jó alkalom, hogy

belemerülj és megismerd a víz  adta  lehetőségeket!

Élvezd a napot, pihenj és szerezz 13 kreditpontot !

PASSZÍV AQUATERÁPIA ALKALMAZÁSI ALAPJAI - I.

SZTK-A-52433/2022.

Találkozzunk töltsünk együtt egy élményekkel teli napot !

 

bővebb  információ >>

תמונה23 050.jpg

A technikáról

A Water Lotus egy meleg vízben alkalmazott technika, amely a különböző érintés- és mozgástechnikákat, szárazföldi kezelések gazdag variációját nyújtja adaptálva a vízhez. 

A Water Lotus technikát úgy tekinthetjük, mint egy Hidat, amely összeköti a szárazföldet a vízzel, lehetőség ad, hogy a különböző módszerek kapcsolódhassanak, teret enged, hogy a mozgás- és manuál therápiás technikákat kivitelezhessük a vízben, a víz alatt, a masszázstól a nyújtásokig, a passzív mozgatástól akár a légzés technikákig.

Kiszélesíti, kinyitja a teret, így szabad folyást enged a különböző technikáknak egy szinte gravitációmentes közegben, utat engedve a kreativitásnak. (shiatsu, thai masszázs, reflexológia, myofascialis release, manuális technikák)

Csodálatos találkozókat tartunk  a budapesti thermálvizekben,  szerte az országban és országhatáron túl is, hogy találkozhass a WLP technikával!

Találkozz velünk a vízben!

Képzeld el, ha  a kezelőágyadat, matracodat helyettesítenéd  a  Föld legbölcsebb anyagának három dimenziós terével, a Vízzel. Van egy nagyszerű eszközünk és sok-sok pozitív

tapasztalatunk.
Csatlakozz hozzánk a vízben!

Csatlakozz hozzánk, kapcsolódj  találkozóinkhoz a vízben, ahol a WLP technikával ismerkedhetsz meleg vízben játszva, felfedezve a gyógyítás varázsát.  A találkozókra, kérlek regisztrálj itt  és mi elküldünk minden részletet.  

Találkozzunk a vízben!

Tudj meg többet !

Kapcsolódj velünk ITT!

water%2520lotus%2520pillow%2520watsu%252

Water Lotus Pillow & Technika, új lehetőségeket nyújtó meleg vízi relaxációs és aquatherápiás módszer. Hatékony meleg vízi aquatherápiás lehetőség, eszköz és technika a megelőzés, gyógyítás és a rehabilitáció területén.

A test, meleg vízben való lebegése, lebegtetése során a teljes ellazulást, a mély nyugalom átélését tapasztalhatjuk meg.

bottom of page